Elektrosmog-Appeal-Petitie

Save Belgium roept je op om je dokter en al je kennissen uit de gezondheidssector te sensibiliseren voor het Hippocrates Electrosmog Appeal Belgium

Het gaat om een petitie van en voor artsen en gezondheidswerkers die aan de overheid vragen om geen 5G uit te rollen zolang niet zwart op wit door onafhankelijk onderzoek bewezen is dat we er niet allemaal doodziek van zullen worden

Wil je ook meehelpen? Schrijf er nu je huisarts, osteopaat, oogarts, chiropractor, kinesist of andere gezondheidswerker over aan. Intussen hebben al meer dan 1000 dokters en gezondheidswerkers de petitie ondertekend!

Concreet:

  1. Stel een nieuwe e-mail op.
  2. Als hoofdontvanger zet je het e-mailadres van je huisarts, osteopaat, oogarts, chiropractor, kinesist of andere gezondheidswerker waarmee jij in contact bent.
  3. In Blind Copy (BCC) zet je: stop5gactie@gmail.com
  4. Geef je mail het onderwerp “Hulp gevraagd…”
  5. Download het pdf-document onderaan deze pagina en voeg deze toe als bijlage aan je e-mail.
    (Brief-NL-gezondheidswerkers-2020)
  6. Kopieer en plak onderstaande tekst in je e-mail.  De franstalige tekst kan je hier vinden.
    Vervang “(NAAM DOKTER)” en “(JOUW NAAM)”!

 

Tekst om in je mail te plakken:


Geachte Dr. (NAAM DOKTER),

Vanuit grote bezorgdheid voor mijn gezondheid en die van mijn naasten stuur ik u in bijlage de brief van het initiatief Hippocrates Electrosmog Appeal Belgium die in het leven werd geroepen door enkele collega Dokters zoals U.

In dit appeal, wat een initiatief is van Dr Magali Koelman, Dr Vinciane Verly, Dr Sophie Scheffer, Dr Isabelle Graulich wordt opgeroepen tot voorzichtigheid met betrekking tot het gebruik van draadloze technologieën die kunstmatige straling genereren. Zij wensen te waarschuwen voor de gevolgen van de gezondheid die straling met zich teweeg brengt. De toekomstige uitrol van een nog uitgebreider netwerk ter ondersteuning van de nieuwste 5G technologie zou (zal) tot gevolg kunnen hebben dat er nog méér schadelijke straling komt.

Dat de implementatie of uitrol daarvan zou gebeuren zonder een voorafgaande studie naar de gevolgen voor de gezondheid, daar zijn zij en ik het niet mee eens. Zeker niet in het licht van de reeds gepubliceerde onafhankelijke wetenschappelijke studies, die nu reeds duidelijk aantonen dat er wel degelijk serieuze gevolgen zijn voor mens, dier, insect en natuur in het algemeen.

Ik dank u alvast van harte voor uw aandacht van dit onderwerp en hoop dat u even de tijd neemt kennis te nemen van wat er in de brief (PDF-document in bijlage) staat en dan vooral ook, dat je zélf deze petitie gaat ondertekenen.

Als cliënt/patiënt van U, reken ik op uw steun.

Met vriendelijke groeten

(JOUW NAAM)